SähköpostiTulostaExport ICS

Höyryfestivaalien järjestelyä ja purkua

Otsikko:
Höyryfestivaalien järjestelyä ja purkua
Milloin:
ke, 25. heinäkuu 2018, 23:00 - ti, 31. heinäkuu 2018, 18:59
Sijainti:
Jokioisten Museorautatie - Jokioinen, Humppila
Kategoria:
Museorautatien talkookalenteri

Kuvaus

Kesän suurin tapahtuma vaatii jälleen onnistuakeen valtavan talkoopanoksen ja tekemistä varmasti löytyy kaikille. Valmistelutyöt alkavat jo viikolla, jolloin aidataan alueita, pystytetään telttoja, noudetaan tarvikkeita ja siistitään paikkoja. Itse festivaaliin tarvitaan myös runsaasti talkooväkeä erilaisiin tehtäviin. Liikenne- ja vastuutehtävien varaus tehdään liikennetehtävien varaus -osiosta.

Festivaalien jälkeen alkaa tapahtuman purku ja paikkojen siivous. Myös tähän tarvitaan paljon talkooväkeä.

Talkoolaisille tarjolla festivaaliviikonlopun aikana (pe-ilta - su) ruokaa ja juomaa. Minkiöllä majoitus tapahtuu sekä korjaamohallin sosiaalitiloissa että vanhoissa lepovaunuissa. Vuodepaikat varataan ennakkoonilmoittautuneille talkoolaisille. Omat vuodevaatteet tai makuupussi mukaan.

Talkopäivien päätteeksi lämpiävät sekä uusi että vanha sauna ja saunan yhteydessä voi myös grillailla. Tervetuloa tekemään yhdessä meidän kesäkauden suurinta tapahtumaa!

Yhteystiedot

Nimi:
Marko Laine
Puhelin:
040 512 4599


Tapahtumapaikka

Paikka:
Jokioisten Museorautatie
Kaupunki:
Jokioinen, Humppila
Maa:
Finland
Jokioisten Museorautatie

Kuvaus

Jokioisten Museorautatien Humppilan, Minkiön ja Jokioisten asemat sekä radan seisakkeet: Kermala, Palomäki, Santavaihde, Vuorela, Salminen, Raemäki ja Kirkkotie.