Pienryhmälle edullinen tapa matkustaa tilausjunalla on dieselveturin vetämä tilausjunamatka. Dieselveturi vetoiset tilausjunat ovat mahdollisia lumettomana vuodenaikana, sillä talvella rataa ei yleensä aurata. Matkaksi voit valita allaolevista vaihtoehdoista joko ruokalavaunumatkan tai kesäaikana myös grillijunan.

Vihreän dieselveturin vetämä vihreä ruokalavunu violetin iltataivaan alla.

Tilausjuna neuvostoliittolaisella ruokalavaunulla

Dieselveturin vetämä tilausjuna pienryhmälle (max 16 hlöä) neuvostoliittolaisella ruokalavaunulla. Hinta junalle on 350 e (ei sisällä tarjoiluja). Halutessasi voit tilata kahvi tai lounastarjoilun ruokalavaunumatkallesi.

Grillijuna

Kesä-, heinä- ja elokuussa dieselveturin vetämä grillijuna pienryhmälle (max 16 hlöä) avonaisessa grillivaunussa. Hinta grillijunalle on 350 e. Hinta sisältää lihapiirakkaa, grillimakkaraa, peruna- ja kurkkusalaatti sekä ruokajuomaksi limonadia tai kivennäisvettä. Jälkiruokakahvit / -teet nautitaan paluumatkalla neuvostoliittolaisessa ruokalavaunussa.

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

Lisätietoa Jokioisten Museorautatien tilausliikenteestä saat Tilausliikennemyynnistä ja liikennepäällikkö Jussi Tepposelta. Voit kysyä lisätietoja myös mm. ryhmille räätälöidyistä lisäpalveluista kuten ruokailuista.